Vi betalar bäst för guld i Finland.

Jämför inköpspriserna som guldköpare erbjuder och låt oss veta om du hittar ett företag som erbjuder ett bättre guldskrivpris än vi gör.

Se guldprisjämförelse

Sälj guld - Beställ ett gratis och försäkrat försäljningspaket.

Vänligen fyll i ditt förnamn.
Vänligen fyll i ditt efternamn.
Vänligen fyll i din gatuadress
Vänligen fyll i ditt postnummer
Vänligen fyll i din stad
Vänligen fyll i en fungerande epostadress.
Vänligen fyll i ditt telefonnummer

Din information skickas och hanteras säkert via SSL-certifikat. Läs mer om vår Datapolicy.

1. Beställ försäljningspaket

Fyll orderformuläret ovanför. Du mottager försäljningspaketet, som innehåller allt som behövs för en säker guldförsäljning, inom några dagar.

2. Skicka dina guldföremål

Fyll i försäljningskontraktet, lägg dina guldföremål i den inkluderade säkerhetspåsen och skicka oss paketet från ditt närmaste postkontor. Vi har betalat portot och försäkrat paketet för upp till 5000 €.

3. Värdering och erbjudande

Våra guldexperter beräknar värdet på guldföremålen direkt efter att vi mottagit din försändelse. Efter värderingen ringer vi eller mailar dig med ett bud baserat på dagens guldpris. I detta skede kan du välja om du vill acceptera erbjudandet eller få dina guldföremål tillbaka.

4. Betalning

Om du accepterar vårt erbjudande så betalar vi direkt till ditt bankkonto och du mottager ett kvitto på försäljningen. Din betalning finns på kontot inom 1-3 vardagar beroende på vilken bank du använder.

Nuvarande guldpris

Vi betalar det högsta guldpriset i Finland. Låt oss veta om du hittar ett företag i Finland som erbjuder dig ett bättre pris för skrotguld än vad vi gör skriftligen. Våra guldköpspriser är riktiga och inga avdrag görs.

Priskalkylator för guld och dagens inköpspriser

Vad vi minst betalar för guld idag 27-05-2024 . För större mängder kan vi betala ett ännu bättre pris.

Karat Inköpspris Vikt Prisestimat
24 K 60.91 €/g g 0.00
23 K 51.35 €/g g 0.00
22 K 49.1 €/g g 0.00
21 K 46.9 €/g g 0.00
20 K 44.76 €/g g 0.00
18 K 40.2 €/g g 0.00
14 K 31.36 €/g g 0.00
10 K 22.35 €/g g 0.00
9 K 20.1 €/g g 0.00
8 K 17.85 €/g g 0.00
Totalt estimerat pris 0.00

Priskalkylator låter dig beräkna i förväg hur mycket du garanteras när du säljer minst 10g 14k guld till oss. Men vårt bud kan vara högre om du skickar ett större guldparti eller om föremålen har ett designvärde. Vi ger dig alltid en personlig offert när vi har värderat de guldvaror du har skickat.

Jämför guldpriser

Prisdiagrammet visar hur mycket guldköpare deklarerar att betala för 10g 14K guld (det vanligaste guldet i Finland). Fyll i vikterna på dina guldföremål i priskalkylatorn för att se en prisjämförelse med dem.

Genom att jämföra köpspriserna från olika guldköpare får du det bästa priset för guld. Våra guldprisberäknare baseras på inköpspriserna på guldköpsföretagens webbsidor.

På grund av snabba förändringar i världsmarknadspriset för guld kan guldköparnas inköpspriser variera och vi ansvarar inte för några prisfel. Kontrollera guldköparens webbplats för det senaste guldköpspriset och de tillhörande villkoren.

Våra kunder berättar

Päivi, Tammerfors

"Jag sålde smycken som jag fått i arv av min mamma till Jalometallikeskus. De betalade exakt vad de lovade! Pengarna jag fick räckte till en drömresa för hela vår familj. Hälsningar från Maldiverna!"

Antti, Rovaniemi

"Jag litade på Jalometallikeskus när jag sålde guld och silver eftersom de berättade för mig i förväg hur mycket de skulle betala. Ett antal andra företag i samma bransch försöker locka in kunder genom att visa priser som de inte betalar, lyckligtvis läser jag alltid villkoren. Tack för en ärlig service."

Natalia, Helsingfors

"Det var en enkel och trygg upplevelse att sälja guld till Jalometallikeskus. Deras inköpspris för webbplatsen var aktuellt och jag fick ett erbjudande via telefon som jag accepterade. Tack till en trevlig guldexpert för tips om vad jag ska göra med mina designsmycken :)"

Varför välja Jalometallikeskus?

Allt ädelmetallskrot vi köper går till återvinning där det smälts, raffineras och återanvändas som råmaterial.

  • Vi betalar det högsta priset för guld i Finland, garanterat.
  • Vi erbjuder en säker försäljning med gratis och försäkrat försäljningspaket.
  • Vi ger alltid ett erbjudande till våra kunder innan försäljningen.
  • Vi har inga dolda avgifter eller avdrag på priset vi visar.
  • Vi köper guld enligt inköpspriset som visas på vår webbplats.
  • Vi skickar ett försäljningskvitto som tydligt specificerar försäljningen.
lippu
Suomen vahvimmat
posti
aaa

Vanliga frågor

Vi är ett finskt företag och har varit i branschen i många år. Vi vill ge dem som överväger att sälja ädelmetaller en säker och pålitlig försäljningskanal.

Vår kundundersökning visar att vår tjänst ger dig ett mycket bra pris jämfört med andra aktörer i branschen. Du kan i förväg uppskatta värdet på dina guldföremål med vår prisberäknare.

Till skillnad från våra konkurrenter så visar vi faktiska inköpspriserna på vår webbplats och drar inte av några värderingskostnader eller andra avgifter. Detta för att vi tror på en ärlig tjänst med nöjda kunder.

Jalometallikeskus försäljningspaket är mycket säkra att skicka. Alla försändelser är dessutom postförsäkrade upp till € 5 000 och detta belopp kan ökas vid behov.

Vi kommer att utvärdera och beräkna värdet på föremålen samma dag som vi mottager dem. Vi kontaktar dig sedan med ett erbjudande varefter vi betalar direkt till ditt bankkonto.

Tyvärr betalar vi inte för ädelstenar. Du får gärna om du vill ta bort ädelstenarna från dina smycken innan du skickar dem till oss för värdering.

Om ditt försäljningspaket innehåller icke-guldvaror och ädelstenar så kommer vi att informera dig om detta och erbjuda att skicka tillbaka dem till dig.

Vi köper bara silver i samband med guldköp. Du kan skicka silverföremål till salu i samma paket som guldet.

Priset vi erbjuder är baserat på prislistan på vår webbplats. Om du av någon anledning ändå ångrar försäljningen så kontaktar du bara vår kundtjänst så skickar vi föremålen tillbaka till dig.

Vi har inte vår egen inköpsplats men vår partners inköpsplats ligger i centrala Helsingfors. Du kan boka en värderingstid där genom vår kundservice.

Vårt dotterbolag Svensk Ädelmetall AB servar våra kunder bosatta i Sverige. Att sälja guld och silver via posten är ett enkelt och säkert sätt för kunder att sälja extra, trasiga eller på annat sätt onödiga värdesaker i Sverige. Läs mer på WebbGuld.se

Kundtjänst

Frågor om att sälja guld? Vi hjälper dig gärna!


Telefon 020 730 7930 (8,35 snt/samtal + 16,69 snt/min)
Epost asiakaspalvelu@jalometallikeskus.fi
Vår kundtjänst är öppen Mån-Fre 10-16
Skicka oss ett meddelande
Vänligen fyll i ditt namn
Vänligen fyll i en fungerande epostadress
Vänligen fyll i ett telefonnummer
Vänligen fyll i ett meddelane

Din information skickas säkert via SSL-certifikat. Läs mer i vår Datapolicy..